Școala Româno-Britanică Suceava

Școala
Româno-Britanică
Suceava

Hai și tu la Școala Româno-Britanică

Alege copilului tău cea mai bună metodă de învățare. Spune DA educației de calitate.

Școală bilingvă

Curriculum românesc și britanic

Utilizăm atât curriculum românesc, cât și pe cel britanic, unde orele se desfășoară atât în limba română cât și în limba engleză.

Elemente specifice sistemului britanic

Pentru un copil învățarea este un element esențial pentru a-și descoperi abilitățile, hobby-urile și pentri a-și crea un caracter puternic.

Clase


De maxim 16 copii

Program


De luni până vineri de la
08:30 – 17:00

Preț


550 euro pe lună
discount 5% la plata anuală

Curriculă


Românească și Britanică

Școala Primară

_

Copii petrec mare parte a timpului la școală, prin urmare, aceasta trebuie să fie un loc primitor și unul în care copii vin cu drag, nu din obligativitate. La Școala Româno-Britanică Suceava acest loc se conturează prin activitatea pe care o desfășurăm în clase, care are ca și obiectiv construirea caracterului puternic al copilului atât în mediul social cât și din punct de vedere fizic și emoțional.

În cadrul claselor, fiecare copil are sprijinul profesorului, fiind încurajat să-și atingă potențialul maxim într-un mediu sigur și prietenos, lecție cu lecție. Școala noastră oferă un cadru optim pentru manifestarea curiozității și creativității, care este un element esențial al învățării active și sustenabile. Prin învățarea participativă, studenții noștri vor avea mai multe șanse să obțină rezultate excelente în progresul lor academic, dezvoltând în același timp o încredere de sine puternică și o viziune etică a modului de lucru în echipă.

Utilizăm atât curriculum românesc, cât și pe cel britanic. Având predare în limba română dar și în limba engleză, școala fiind astfel încadrată în forma de învățământ bilingvă.
Curriculumul britanic este dezvoltat în concordanță cu standardele Cambridge School.

Programă de studii

Limba Engleză

 • Citirea și înțelegerea textelor
 • Compoziție
 • Gramatică
 • Vocabular
 • Antologie
 • Ortografie
 • Scris
 • Fonetica limbii

Matematică

 • Aritmetică
 • Matematică Mentală (clasa 0-3)
 • Matematică Aritmetică (clasa 4)

Meșteșuguri

Știință

Studii sociale

Muzică

Artă

Metode de predare

_

Metodele noastre de predare sunt special concepute și aplicate pentru a ajuta fiecare elev să își descopere pasiunile, talentele și totodată să își atingă potențialul său maxim.

Încurajăm și ajutăm fiecare copil pentru a realiza ceea ce își propune, astfel folosind un sistem transdisciplinar care are ca intenție aplicarea principiului fără recompense sau pedepse, totul se discută și se explică.

Un alt principiu aplicat în școala noastră este acela al învățatului prin contextualizare. Elevii pot învăța din propriile experiențe având o imagine de ansamblu a întregii situații, astfel își crează o opinie și vad ce nu a funcționat și cum pot îmbunătăți pe viitor.

Cunoașterea

10 minute

Înțelegerea

10 minute

Aplicarea

20 minute

Evaluarea

5 minute

Metode de educație non-formală utilizate în cadrul Școlii Româno-Britanice

Animație Socio-educativă

Are scopul ca elevii să deprindă abilități noi, să le fundamenteze pe cele deja existente și să aprofundeze cunoștințele dobândite în învățământul de tip formal.

Jocuri de Societate

Cu ajutorul acestor jocuri copiii crează conexiuni, învață cum să lucreze în echipă, își dezvoltă abilitățile de gândire, dar, totodată, aduc o stare de fericire și voie bună.

Biblioteca Vie

Biblioteca Vie îi introduce pe elevi în lumea cărților într-un mod plăcut și prietenos pentru aceștia, făcându-i să își dorească să răsfoiască din ce în ce mai multe.

Cafenea Publică

Prin intermediul acestei metode ne dorim ca elevii să interacționeze și să socializeze unii cu alții, să se împrietenească, să creeze legături care mai apoi îi va ajuta.

PhotoVoice

Această metodă are scopul de a-i face pe elevi să schimbe informații, să lucreze în echipă, să caute, să se gândească și să găsească punctele tari ale comunității lor.

Debate

Prin această metodă ne dorim ca elevii să poată purta o discuție între ei pe o anumită temă, aceștia venind cu puncte de vedere comune sau diferite.

Expoziția Vie

Metodă care promovează dialogul între un grup preocupat de o problemă specifică, cu scopul de a-i face pe elevi să își îmbunătățească modul de exprimare.

Facilitare Grafică

Facilitarea grafică este o metodă care le permite elevilor să dea frâu creativității și să înțeleagă lumea desenând-o așa cum știu ei mai bine, fiecare din perspectiva lui.

TESTIMONIALE

_

Date de contact

_

Școala Româno-Britanică Suceava

Programează o întâlnire!

Imediat ce cererea ta este procesată, te vom contacta pentru a stabili data și ora la care ne vom întâlni.

Copyright © Școala Româno-Britanică 2021. Toate drepturile rezervate.