
Cristiana Ionescu
Dreamcatchers România
Este unul dintre câștigătorii premiului ”Cel mai bun Fundraiser” din România. A derulat, în 14 ani de activitate, nenumărate campanii de atragere de fonduri, unele unicat sau inovative, pentru cauza copiilor în dificultate, a drepturilor copiilor în general, a adulților și copiilor cu boli incurabile, cauza bătrânilor, a copiilor cu autism, a educației de excelență sau ecologie. Este membru fondator al primei agenții de Fundraising din România, Dreamcatchers, membru activ al unor organizații importante cum ar fi SOS Satele Copiilor România, dezvoltă atragerea de fonduri alături de Hospice Casa Speranței. Pe blogul său scrie constant materiale care să ajute organizațiile să performeze în atragerea de fonduri, iar de-a lungul timpului a susținut nenumărate traininguri și prezentări de fundraising. Este membru al rețelei fundraiserilor din România APARTE și susține în mod constant ateliere la Conferința de atragere de fonduri de la Cluj, organizată de Asociația pentru Relații Comunitare.
Tincuta Apateanu
Președinte Asociația Edusfera
Are o experiență de 10 ani în societatea civilă și în educație. Până în iunie 2012 a coordonat proiectele Fundației Dinu Patriciu și a gestionat un buget de 7 milioane USD/ an și 5 programe naționale în domeniul educației cu peste 5.600 de beneficiari/ an. În anul 2009, a fost aleasă Președinta Forumului Donatorilor din România, organizație ce își propune să promoveze un comportament filantropic în rândul persoanelor și organizațiilor. În 2007 a absolvit programul de MBA al Bucharest School of Management și a urmat de asemenea cursurile organizate pentru liderii societății civile de către Harvard Kennedy School – Executive Education (NGO Legitimacy, Advocacy and Partnerships și Non-profit Financial Stewardship).


Mihai Lupu
Inovator
Interesele și experiența lui Mihai Lupu cuprind domenii cum ar fi dezvoltarea comunității, regenerarea mediului rural și urban, the economics of heritage, participarea civică și mobilizare comunitară, campanii de mari dimensiuni de schimbare de comportament la scară, consolidarea capacității instituționale și emancipare personală. A fost implicat în inițierea și dezvoltarea de mai multe ONG-uri, inclusiv Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă. A condus proiecte naționale guvernamentale, fiind consilier personal al ministrului și secretarului de stat pe evaluarea instituțională și resursele umane în cadrul Ministerului Sănătății. A fost contractat să sprijine cu experiența sa diverse programe mari ale unor entități internaționale de tipul UNDP, sau companii private, cum ar fi Ipsos și Otto / Grupul Eos. Cu proiectele care au loc în diferite țări, cum ar fi România, Nepal, Bangladesh și inițiative lansate în Etiopia și Uganda, este interesat să dezvolte mecanisme inovatoare integrate de dezvoltare, interdisciplinare și inter-instituționale care promovează schimbări durabile în cadrul organizațiilor și comunităților. Interesul meu academic urmărește mobilitatea și circulația elitelor și, de asemenea, dinamica proceselor de schimbare.
Cristina Gavrilă
Alumni-Arti
Cristina Gavrilă lucrează de peste 4 ani în Comunicare Internă și Externă, pentru organizații internaționale. În activități de voluntariat este implicată încă din 2004, când și-a început activitatea în mediul ONG din Craiova. După absolvirea studiilor în Marketing și Managementul Comunicării, aceasta a lucrat ca trainer în Managementul Inovării și ca responsabil Comunicare Internă pentru antreprenori sociali. Cristina lucrează în prezent în proiecte legate de sustenabilitate, poli de dezvoltare, cleantech și smart cities, pentru piețe precum Danemarca, Singapore și Kenya. Pregătirea sa din patru sisteme diferite, la cele mai bune instituții din România, Danemarca, Singapore și Australia, îi oferă o înțelegere vastă în abordări educative și standarde înalte de excelență.
