Cristiana Ionescu

Dreamcatchers Romania

Este unul dintre castigatorii premiului ”Cel mai bun Fundraiser” din Romania. A derulat, în 14 ani de activitate, nenumarate campanii de atragere de fonduri, unele unicat sau inovative, pentru cauza copiilor în dificultate, a drepturilor copiilor în general, a adultilor și copiilor cu boli incurabile, cauza batranilor, a copiilor cu autism, a educatiei de excelenta sau ecologie .Este membru fondator al primei agentii de Fundraising din Romania, Dreamcatchers, membru activ al unor organizatii importante cum ar fi SOS Satele Copiilor Romania, dezvolta atragerea de fonduri alaturi de Hospice Casa Sperantei.Pe blogul sau scrie constant materiale care sa ajute organizatiile sa performeze în atragerea de fonduri, iar de-a lungul timpului a sustinut nenumarate traininguri și prezentari de fundraising.Este membru al retelei fundraiserilor din Romania APARTE și sustine în mod constant ateliere la Conferinta de atragere de fonduri de la Cluj, organizata de Asociatia pentru Relatii Comunitare.

Tincuta Apateanu

Presedinte Asociatia Edusfera

Are o experienta de 10 ani în societatea civila și în educatie. Pana în iunie 2012 a coordonat proiectele Fundatiei Dinu Patriciu și a gestionat un buget de 7 milioane USD / an și 5 programe nationale în domeniul educatiei cu peste 5.600 de beneficiari / an. în anul 2009, a fost aleasa Presedinta Forumului Donatorilor din Romania, organizatie ce isi propune sa promoveze un comportament filantropic în randul persoanelor și organizatiilor. în 2007 a absolvit programul de MBA al Bucharest School of Management și a urmat de asemenea cursurile organizate pentru liderii societatii civile de catre Harvard Kennedy School – Executive Education (NGO Legitimacy, Advocacy and Partnerships și Non-profit Financial Stewardship).

Mihai Lupu

Inovator

Interesele și experiența lui Mihai Lupu cuprind domenii cum ar fi dezvoltarea comunității, regenerarea mediului rural și urban, the economics of heritage, participarea civică și mobilizare comunitară, campanii de mari dimensiuni de schimbare de comportament la scară, consolidarea capacității instituționale și emancipare personală. A fost implicat în inițierea și dezvoltarea de mai multe ONG-uri, inclusiv Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă. A condus proiecte naționale guvernamentale, fiind consilier personal al ministrului și secretarului de stat pe evaluarea instituțională și resursele umane în cadrul Ministerului Sănătății. A fost contractat să sprijine cu experiența sa diverse programe mari ale unor entități internaționale de tipul UNDP, sau companii private, cum ar fi Ipsos și Otto / Grupul Eos. Cu proiectele care au loc în diferite țări, cum ar fi România, Nepal, Bangladesh și inițiative lansate în Etiopia și Uganda, este interesat să dezvolte mecanisme inovatoare integrate de dezvoltare, interdisciplinare și inter-instituționale care promovează schimbări durabile în cadrul organizațiilor și comunităților. Interesul meu academic urmărește mobilitatea și circulația elitelor și, de asemenea, dinamica proceselor de schimbare.

Cristina Gavrilă

Alumni-Arti

Cristina Gavrilă lucrează de peste 4 ani în Comunicare Internă și Externă, pentru organizații internaționale. În activități de voluntariat este implicată încă din 2004, când și-a început activitatea în mediul ONG din Craiova. După absolvirea studiilor în Marketing și Managementul Comunicării, aceasta a lucrat ca trainer în Managementul Inovării și ca responsabil Comunicare Internă pentru antreprenori sociali. Cristina lucrează în prezent în proiecte legate de sustenabilitate, poli de dezvoltare, cleantech și smart cities, pentru piețe precum Danemarca, Singapore și Kenya. Pregătirea sa din patru sisteme diferite, la cele mai bune instituții din România, Danemarca, Singapore și Australia, îi oferă o înțelegere vastă în abordări educative și standarde înalte de excelență.