Școala Româno-Britanică | Taxe de școlarizare
15853
page,page-id-15853,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Taxe de școlarizare

Școala Româno-Britanică nu este o activitate generatoare de venituri!

Ea este înființată ca un program de dezvoltare comunitară demarat de Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă și susținut din fondurile organizației, contribuțiile părinților, contribuții comunitare și finanțari de la companii private, având ca scop dezvoltarea unui model educațional ce poate furniza bune practici către sectorul public.

Costul lunar de școlarizare pe care organizația îl acoperă pentru fiecare copil este de 850 de euro/elev.

Contribuția financiară a părinților pentru această școlarizare îl face pe părinte să fie implicat în procesul educațional al copilului său și în același timp ajută la formarea unei componente stabile de încasări în bugetul școlii.

Această contribuție a părinților este materializată sub forma unei taxe de școlarizare.

1. Taxa lunară fixă, ce se achită între 01 și 07 ale fiecărei luni:

 

  • se achită 10 luni pe an, indiferent dacă absentează sau este prezent – nu sunt permise mai mult de 10% absențe)

 

  • Pentru 350 euro/luna, contribuția părinților la bugetul școlii, elevii beneficiază de:
    • materiale de şcoală (caiete, ghiozdane, consumabile, manuale etc.),
    • masa (prânz şi două gustări), 
    • activităţile extracurriculare derulate succesiv/cluburi (LIMBA GERMANĂ, DANS DE SOCIETATE, AIKIDO, TENIS, ÎNOT, ORIGAMI/CRAFTS, CHITARĂ/PIAN, TEATRU, IT, ANTREPRENORIAT, ŞAH, ARHITECTURĂ, BUNE MANIERE)
    • field tripuri aferente lecţiilor (în fiecare săptămână, în funcție de unitatea tematică, există deplasări în zone de interes precum: muzee, aeroport, ISU, fermă, clinică, Grădină Botanică, Universitate, Primărie, Poștă etc)

 

2. Taxa de vacanţă – 175 de euro/lună (două luni de vacanţă) – include organizarea unei tabere de educaţie prin aventură în cadrul Taberei VIAŢA de la Straja, judeţul Hunedoara;

 

3. Excursii/tabere (altele decât cele incluse în pachete) se achită separat, însă prin intermediul activităților de fundraising organizate de copii. În viziunea școlii, este important ca elevii să învețe cum se obțin banii și să găsești resursele necesare.

 

4. Transport la şi de la domiciliu se achită separat în cuantum de 20 lei/zi, anunțat la încheierea contractului de școlarizare. (Nu este cazul în acest moment)

 

 

PACHETE

 

Plata pentru întregul an şcolar – discount 15% – 3272,5 euro

 

Pentru doi sau mai mulţi copii se aplică un discount de 50% pentru taxa celui de-al doilea copil sau pentru fiecare copil înmatriculat după înscrierea primului.

 

 

Prețul este fix pe întreaga perioadă de şcolarizare a copilului.

 

Taxele se achită la cursul euro din data de 01 a fiecărei luni.

Pentru mai multe informații legate de procedura de înscriere sau orice alte detalii , contactați-ne!