Școala Româno-Britanică | Honours & Awards
15910
page,page-id-15910,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Honours & Awards

Pentru a încuraja autoevaluarea corectă a elevilor noștri, a stimula lucrul în echipă bazat pe valori precum unitate, loialitate, suport, dar și pentru a se utiliza ca și resurse educaționale unii pe alții (clasele mai mari pentru cei mici, dar și elevii din aceeași clasă), școala le propune la începutul anului școlar o “Vânătoare a Curcubeului”.

Ce este “Vânătoarea Curcubeului”?

Această provocare presupune ca fiecare dintre cele două serii să fie împărțite în două “case”: Casa Cercetașilor și Casa Șoimilor.

 

Caracteristicile elevilor din Casa Gryffindor (Cercetașilor)

 

Vitejie, curaj, grandoare, inimi curate, noblețe,curiozitate

 

Caracteristicile elevilor din Casa Ravenclaw (Ochi de șoim)

 

Cinstiți, semeți, inteligenți, dornici de carte si stiință

Pentru părinți, putem însă preciza că repartizarea pe „case” se va realiza în funție de inteligențele predominante ale copiilor, astfel încât să existe o compatibilizare perfectă a stilurilor de învățare.

 

Apoi, fiecare Casă are de atins un anumit obiectiv general până la finalizarea anului școlar, iar pentru fiecare obiectiv specific îndeplinit ei obțin, prin autoevaluarea rezultatelor, un număr de punct conform codului de casă (regulamentului).

 

Astfel, an de an până la nivelul clasei a-VII-a ei își vor obține toate culorile curcubeului, păzitorul comorii și în ultimul an de studiu comoara în sine (absolvirea învățământului primar și gimnazial).

Pentru mai multe informații legate de procedura de înscriere sau orice alte detalii , contactați-ne!